Jumping Jack Flash

Published Categorised as Uncategorized

dsc04805_thumb5b15d-5962432 dsc04809_thumb5b15d-8333594 dsc04815_thumb5b15d-9870270 dsc04818_thumb5b15d-4961756 (Srajca in jopa vintage; klobuk H&M; jeans Oviesse; čevlji Ali Star) (Vintage shirt and cardigan; H&M hat; Oviesse jeans; Ali Star shoes) Pozdravljeni ljudje! Kako ste? Imam nekaj vprašanj za vse vas. Ste srečni? Greste z veseljem zjutraj iz postelje? Ste zadovoljni s svojim dnem preden zaspite? Se počutite svobodne? Hello people! How are you? I have some questions for all of you. Are you happy? Do you like to go out of the bed in the morning? Are you satisfited with your day before you fall asleep? Do you feel free?  

With Love,User Avatar

By Anita Puksic

Full time human being. With whole heart and brain devoted life coach for artists, entrepreneurs and visionaries, that are ready to release their heavy baggage and start living as they always believed deep inside IT IS POSSIBLE, especially for them. anita@anitapuksic.com

0 comments

 1. Kako lušna vprašanja 🙂

  Jaz sem srečna. Če se zbudim prostovoljno, sem najsrečnejša, sicer pa jutra pač niso moja domena in po jutru ne merim svojega zadovoljstva, ker se lahko včasih zaradi podočnjakov, zmedene glave in zaspanosti tudi na pol ustrelim 🙂 Zaspim pa običajno mirno in zadovoljno.

  Vračam vprašanje, čeprav tvoje zadovoljstvo kar seka s fotk in stila 🙂

 2. Oh, kako me veseli za tebe! Pa verjetno ti tudi malo zavidam, da običajno zaspiš mirno in zadovoljno.

  No, srečna sem včasih. Žal se mi ne uspe vedno spomnit, da je sreča odvisna od moje pripravljenosti, da jo vidim, čutim. Zjutraj bi ponavadi rada bila še dlje v postelji. Če sem dlje časa v postelji sem jezna nase, ker bi v tem času že lahko kaj naredila. Zaspim le občasno mirno in zadovoljno, saj se mi ponavadi zdi, da nisem dovolj izkoristila dneva, da sem preveč časa vrgla stran za nepomembne stvari. Ja, in ne počutim se svobodno, saj me je skorajda vedno nečesa zavestno ali podzavestno strah. In ker se moram zjutraj vstat in it v šolo. In ker moram velikokrat popoldan še kaj delat za šolo ali se učit. Kar se ponavadi ne, ampak me potem omejuje občutek slabe vesti pri vsem kar počnem. Kak bedno! Joj, o vsem tem bi dalo toliko razglabljat. Verjetno preveč razglabljam in premalo delujem, tvegam..

  Ja, takrat ko me Jure fotografira ponavadi tudi sem zadovoljna. Pa on se lepo smehlja zraven, tako da se jaz tudi nalezem..
  Al pa znam tak dobro igrat zadovoljstvo? Hah,kaj vemo (:

 3. Moji odgovori so zelo podobni tvojim. Sploh šola je bila zame velika travma. Faks mi je bolj všeč kot gimnazija, seveda imaš obveznosti, ampak zraven lahko dihaš.

  Rdeča jopa je strašno fina, nekoč sem imela podobno. Je topla, ne? 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *