Google reader subscribers: I don’t wanna lose you!

Published Categorised as Uncategorized

lifestylefun252520707_thumb-6014025

Verjetno že veste, da bo google reader čez par dni šel v večna brališča… Jah, tudi meni je žal… In želim da veste, dragi spremljevalci preko google readerja, da vas ne želim izgubiti! Tako da vas prosim, če me od zdaj naprej spremljate z bloglovin bralnikom (ali s katerim drugim, ki vam je všeč). Super pri bloglovinu je, da lahko v njem spremljate vse bloge, ki ste jih do zdaj v google readerju.
Kako? Vpišite se in se potem postavite na srček na vrhu strani, kliknite na ‘Settings’ in v sekciji ‘Other?’ kliknite na ‘Import blogs’.

Najbolje, da to naredite kar zdaj, ker  bo v ponedeljek že prepozno (:

To je vse za danes, zdaj pa nazaj na delo 😉 Upam, da bom imela naslednji teden čas za napisat kakšno pravo, dolgo objavo.

Imejte fenomenalen vikend! In srčno upam, da se vidimo jutri na Artishu! Tam sem od 9.-19. ure, najdete me pa na stojnici z napisom 3 Ptice (:

(Tisti, ki boste v Mariboru pa obiščite Tjašo na Vintage Vikendu na dvorišču Skrinje)

* * *

So you probably already know that google reader has just a few days left… Yeah, I’m sad about it too… And I want you to know, dear google reader subscribers that I don’t wanna lose you! So please do follow my blog with bloglovin from now on (or with some other reader you’re familiar with). 
The great thing is, that you can follow all blogs you read in google reader with bloglovin. 
How? Sign in and then scroll on a little blue heart on the top, click on settings and then in the Other section click on Import blogs.

I recommend you to make this now, because it’s going to be too late on the Monday (:

That’s all for today, now back to work 😉  I hope I’ll have a time to write a proper post next week.
 
Have an awesome weekend!

lifestylefun252520715_thumb-6342457 lifestylefun252520708_thumb-6798361
(Vintage kombinezon; New Yorker torbica; sandali iz izmenjave oblačil; očala O3) (Vintage overall; New Yorker bag; sandals from clothing swap; O3 sunglasses)

With Love,User Avatar

By Anita Puksic

Full time human being. With whole heart and brain devoted life coach for artists, entrepreneurs and visionaries, that are ready to release their heavy baggage and start living as they always believed deep inside IT IS POSSIBLE, especially for them. anita@anitapuksic.com

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *